YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Boğazlıyan Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Boğazlıyan Halk Eğitimi Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızı çocuklara tanıtmak, çocuklarda yeni ilgi alanları oluşturmak ve çocukların yetenekleri keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla yola çıkan 'Minik Eller Büyük Hayaller' Projesi ile çocuklara yönelik sergi düzenlemiştir.

Nis

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklanmıştır.

Mrt

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE AÇILAN AŞÇILIK KURSU USTA ÖĞRETİCİSİ VE ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ETKİNLİK KATILANLAR TARAFINDAN BEĞENİYLE KARŞILANDI.

Mrt

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönem e-Sınav randevu alma işlemleri 8 Şubat 2024 - 19 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Şbt

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Açık Öğretim Ortaokulunda Kayıtlı (Yurt Dışında Bulunan Öğrenciler, Engelli Öğrenciler ile Tutuklu ve Hükümlü Öğrenciler Hariç) öğrencilerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem e-Sınavı, sınav salonlarına atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Şbt

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı öğrencilerin (engelli, tutuklu-hükümlü öğrenciler ile Ortadoğu Programına kayıtlı öğrenciler hariç )  2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. Dönem sınavları e-Sınav merkezlerinde 1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.  Öğrencilerin sınavlara katılabilmeleri için 19 Şubat 2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Sınav randevusunu almaları  gerekmektedir. Randevu işlemlerini öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 0 632 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR

Ock

KURUMUMUZ BÜNYESİNDE "KENDİ YÜRÜR PANCAR HASAT MAKİNESİ BAKIM VE ONARIMI" KURSU AÇILACAKTIR.